Is prins Andrew een verwend nest?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Twee voormalige dienstmeisjes van het Britse Koninklijk Huis. Prins Andrew zou een verwend nest zijn. ,,Hij is een verschrikkelijke man”, aldus één van hen.

Over het persoonlijke leven van de gevallen prins Andrew komt steeds meer naar buiten. Onlangs werd tijdens een documentaire bekend dat de prins altijd wil slapen met vijf knuffels op zijn bed, die op een bepaalde manier op zijn bed moeten liggen. Ook zou hij in het verleden mogelijk met Ghislaine Maxwell hebben gedate. Nu komt naar buiten dat Andrew veel verwend gedrag vertoont. Zo onthullen twee mensen die werkzaam waren voor het Koninklijk Huis aan de Britse krant The Sun

Koningin

Janette McGowan is in 1999 en 2000 werkzaam geweest voor Buckingham Palace. Zij vertelde dat toen de Hertog van York weigerde zijn toiletspullen uit de badkamer te verwijderen die was bedoeld voor zijn broer. De Koningin moest er uiteindelijk aan te pas komen om hem tot de orde te roepen. Prins Andrew was toen bijna veertig jaar out. Dit zou overigens niet gebeurd zijn omdat er iets bijzonders met de badkamer was. De Hertog van York wilde gewoon de eerste keus hebben.

,,Verschrikkelijke man”

Charlotte Briggs was eveneens werkzaam voor Buckingham Palace, zij het wat eerder. Zij was in 1996 in dienst van de Koninklijke Familie en was toegewezen aan prins Andrew als zijn persoonlijke dienstmeisje. Zij is ooit gebeten door de hond van prins Andrew, maar toen hij ervan hoorde zou hij alleen maar gelachen hebben en haar er nooit zijn excuses voor hebben aangeboden. Zij is ook een keer in tranen uitgebarsten omdat ze om een klein onbenullig dingetje de volle laag kreeg. Ze vertelt: ,,Ik geef er niks om wat prins Andrew voelt. Hij is een verschrikkelijke man.”

Tags

BRITSE KONINKLIJK HUISGHISLAINE MAXWELLKONINKLIJK HUISPRINS ANDREW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck