Is Rachel Hazes HIER niet eerlijk over?

Liegt Rachel Hazes?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes heeft al jaren geen contact meer met haar dochter Roxeanne. Naar eigen zeggen heeft Rachel meerdere keren geprobeerd het conflict op te lossen, maar wil Roxeanne hier niets van weten. Buren komen echter met een ander verhaal…

Moeder en dochter spreken elkaar al jaren niet meer, maar in een interview met weekblad Story vertelt Rachel dat ze de hoop houdt dat het weer goed gaat komen tussen haar en Roxeanne.

‘Zij kiest ervoor dat niet te willen’

,,Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar”, aldus Rachel. Ze benadrukt dat ze meerdere keren heeft geprobeerd het conflict op te lossen, maar dat het geen zin heeft. ,,Ik heb meermaals contact met Rox gezocht, maar zij kiest ervoor dat niet te willen. Dat respecteer ik.”

‘Rachel kijkt Fender niet eens aan’

Maar volgens buren zit het verhaal anders in elkaar. ,,Van de buren van Rox heb ik gehoord dat Ras daar wel eens post komt ophalen bij het hek en als Rox daar toevallig net loopt met Fender kijkt Rachel nog niet eens op! Ze kijkt Fender ook niet eens aan. Gebeurt wel vaker”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Getuigen in rechtszaak

Onlangs vroeg Rachel haar dochter nog te getuigen in haar rechtszaak tegen Marieke van Beek, waarbij volgens Rachel misbruik van haar vertrouwen werd gemaakt en grote bedragen zijn verdwenen. Roxeanne gaf aan dit niet te willen, omdat ze dan dingen zou zeggen die de reputatie van haar moeder nog verder zou beschadigen.

Volgens Rachel heeft het dan ook geen zin om haar dochter te overtuigen alsnog een verklaring af te leggen. ,,Ik hoop dat Rox op een gegeven moment een helder moment krijgt en zich afvraagt: ‘Waarom doet mijn moeder dit?’ Maar ik dwing niets af bij mijn kind. Dat is aan de rechter.”

‘Twee verhalen door elkaar’

Extra pijnlijk aan het geschil van Rachel is dat ze in het verleden goed bevriend was met Marieke. Marieke stelt zelfs dat zij degene is die Rachel heeft gevonden na haar zelfmoordpoging. Maar volgens Rachel is daar niets van waar. ,,Marieke hééft mij niet gevonden na die zelfmoordpoging. Ik ben pas een paar weken later met Marieke naar het ziekenhuis gegaan. Marieke haalt twee verhalen door elkaar.”

Tags

HAZESMARIEKE VAN BEEKRACHEL HAZESRECHTSZAAKROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie