Dit is de reden van GTST’s cliffhanger-aanpassing:

Door: Molly Baas
19-06-2018

Goede Tijden, Slechte Tijden liet onlangs weten dat zij hun veel verwachtte zomer-cliffhanger aanpassen vanwege een ‘recente gebeurtenis in het echte leven’.
Wat deze gebeurtenis is lieten de makers van GTST niet weten, maar waarschijnlijk gaat het om het dodelijke ongeluk op de NDSM-werf eind mei. Een man is daar uit de hijskraan van het Faralda Crane Hotel gevallen na een besloten dancefeest in het hotel.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Onduidelijke oorzaak

Wat er precies is gebeurd, is onbekend. Wel liet AT5 weten dat er vlak voor de valpartij een ruzie gaande was. De politie laat er niks over los.

Kennelijk heeft GTST een scène opgenomen waarbij er iemand uit de kraan valt of geduwd wordt. De makers van GTST draaiden de zomer-cliffhanger op 19 april bij de enorme hijskraan op hetzelfde terrein waar de man drie weken later overleed.

Niet op tijd klaar

Doordat de makers een nieuwe cliffhanger moeten opnemen, zal de laatste aflevering van het seizoen niet op tijd klaar zijn voor fans om vooruit te kunnen kijken op Videoland. Normaal kan dat wel en kunnen kijkers tegen betaling op de streamingdienst zien wat er gaat gebeuren.

De zomer-cliffhanger staat gepland voor 6 juli. In de cliffhanger speelt de trouwerij van Aysen en Sjoerd een belangrijke rol. Maar ook Loes gaat door met haar snode plannen die leiden tot een hoogtepunt.

Meer DenD