Dit is de reden dat Sylvie brak met Charbel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sylvie Meis beëindigde in oktober haar verloving met Charbel Aouad. Nu vertelt ze waarom ze niet meer met hem wilde trouwen.

Kinderwens

Tegen het Duitse blad Gala zegt de 39-jarige diva dat de reden van de breuk alles te maken heeft met haar kinderwens. Charbel zou geen kinderen willen, en dat terwijl het bekend is dat Sylvie heel graag moeder wordt. Dit meningsverschil heeft het koppel uit elkaar gedreven. “Het was een hele moeilijke tijd voor me. Ik had nooit verwacht me in één jaar te verloven en een relatie te verbreken. Ik zei met mijn hele hart ‘ja’ tegen zijn verloving, maar soms is liefde alleen niet genoeg”, zegt ze tegen Gala. “Hoe romantisch het idee ook was om mijn leven met Charbel te delen, ons dagelijks leven en de realiteit pasten daar niet bij.”

Droomman

Het liefdesleven van Sylvie gaat niet over rozen. Dat heeft ze ondertussen ook zelf door. Daarom wil ze eerst deze breuk verwerken, om daarna weer heel langzaam verder te kijken. “Ik moet van het idee af dat de volgende man die ik ontmoet mijn echtgenoot moet worden”, zegt ze hierover. “Als ik op een normale date ga, zou het kunnen zijn dat het de man van mijn dromen is, maar misschien ook niet.”

Tags

BRAKE-UPCHARBEL AOUADREDENSYLVIE MEISTROUWENUIT ELKAARVERLOVING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck