Is René van der Gijp te ver gegaan?

Door: DitjesenDatjes
18-03-2019

Het lijkt erop dat René van der Gijp nu écht een stap te ver is gegaan. Zijn grap over Manon Meijers wordt door velen niet gewaardeerd. Meerdere bekende Nederlanders nemen het op voor de visagiste.

Jeuk

,,Ik zag een foto van Guus Meeuwis en toen dacht ik dat hij met zijn omgebouwde broer was. Ha, ha, ha. Krijg de tering, joh. Dit is toch geen gezicht”, zei René vorige week in een uitzending van Veronica Inside. Manon, de vriendin van Guus, kon de grap absoluut niet waarderen. Op Instagram schreef zij een bericht naar René waarin zij schrijft de uitspraken niet te kunnen waarderen.

Manon kan het dus goed voor zichzelf opnemen, maar krijgt ook steun van verschillende Bekende Nederlanders. Zo reageert Fred van Leer op Instagram met een afbeelding met de tekst ,,Zeg René. Doe ons allemaal een plezier en krijg jeuk…chronisch!” De tekst bij zijn post luidt: ‘En als je zo graag grapjes wil maken over het uiterlijk van anderen…Koop eerst een spiegel!’ Komiek Richard Groenendijk heeft gereageerd op de post van Fred. Hij adviseert helemaal niet te reageren op de uitspraken van René. ,,Ik ben er wel een beetje klaar mee, met niet reageren”, reageert Fred hierop.

Homoseksuelen

Het is niet verwonderlijk dat juist Fred en Richard reageren, want René heeft opmerkelijke uitspraken gedaan over homoseksuelen. Zo zei hij eens: ,,Voetbal is geen sport voor homo’s. Als je homo bent, dan ga je gewoon in een kapperszaak werken”

Meer DenD