Is Sarah van Soelen surrogaatdochter voor Rachel Hazes?

Rachel Hazes
Door: Ditjes en Datjes
14-05-2021

Niet alleen André Hazes is hoteldebotel van zijn nieuwe liefje Sarah van Soelen. Ook moeder Rachel is in de wolken van haar nieuwe schoondochter. Ze laat duidelijk weten wat ze van Sarah vindt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ook al kennen de twee elkaar nog niet lang. Rachel Hazes en Sarah van Soelen zijn dol op elkaar. Hun band lijkt nu al beter dan de band die de Hazes-weduwe had met André’s ex Monique. Rachel lijkt het wel van de daken te willen schreeuwen hoe blij ze is met haar nieuwe schoondochter. Dit laat ze blijken door een reactie onder Sarah’s foto op Instagram.

Grootste fan

Sarah’s nieuwe schoonmoeder is haar grootste fan, dat laat Rachel duidelijk merken. ,,Niet alleen de knapste maar ook nog eens de liefste..!!!😍😍😍” schrijft ze onder haar foto. Zo plaatste de moeder van Dré twee dagen geleden een foto van haar en Sarah op Instagram al proostend met een drankje waarbij ze een hartje’s emoji schreef.

Happy son happy mom

Ook ziet Rachel in André zijn ogen dat hij eindelijk rust heeft gevonden en dat Sarah hem erg gelukkig maakt. Dit vertelde Guide den Aantrekker laatst in Shownieuws.

Bron: Instagram Sarah van Soelen

Meer DenD