Is verbroken relatie André reden van reünie Rachel?

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
12-11-2019

André Hazes en zijn moeder Rachel Hazes hadden jaren weinig contact. Nu post de zanger regelmatig kiekjes en filmpjes met zijn moeder op Instagram en alles lijkt weer koek en ei. Is de breuk met Monique de reden van de verbeterde relatie tussen moeder en zoon?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kerstmis

Toen André en zijn moeder Rachel braken zou dat volgend de geruchten komen door de relatie die de zanger had met Monique. Het enorme leeftijdsverschil maar ook het tempo waarin André en Monique gingen samenwonen en een kind kregen zou niet worden goedgekeurd door Rachel.
Heel even leken de twee het weer beter met elkaar te kunnen vinden toen Monique tijdens Kerstmis 2017 de twee herenigden. Maar dat leek maar van korte duur te zijn. Een aantal maanden geleden zei André nog tegen Johnny de Mol dat zijn moeder ‘ergens heel erg ziek’ is.

Toeval?

Tot een week of drie geleden leek het erop dat de twee geen contact meer hadden. Tot er foto’s verschenen van Rachel bij een concert van André en vorige week een filmpje waarin Rachel de nagels van André lakt. ,,Gisteren is ze de show komen kijken en kwam ze na afloop in de kleedkamer en het klopte gewoon weer”, zei André. Is het toeval dat de twee het nu weer beter met elkaar kunnen?

Meer DenD