Is vriendin Lil’ Kleine zwanger van tweede kindje?

Jaimie Vaes zwanger|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het was nog even de vraag of Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes hun relatie verbroken hadden. Het stel verwijdere onlangs alle foto’s van hen samen en leken te hinten op een breuk. Echter plaatste de rapper een foto van het gelukkige gezinnetje, waarbij hij lijkt te hinten op een nieuw familielid…

Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, en zijn verloofde Jaimie Vaes zijn al de trotse ouders van zoontje Lío (1). Het eerste kindje van het stel wordt in mei twee jaar.

Tweede kindje

Een half jaar nadat Lío ter wereld kwam sprak Jorik al over een tweede. Op dat moment stond een aanvulling voor de familie nog niet op de planning.

,,Wij zeggen nu echt vooral tegen elkaar ‘nee, absoluut niet, moet je voorstellen twee kinderen’, maar ik sluit niks uit want je weet niet hoe je over vier jaar denkt”, antwoordde Jorik op de vraag. ,,Ik zeg nu, absoluut niet en dat ga ik niet doen. Maar ik weet dat ik over drie jaar misschien heel anders praat”. Dus: wie zal het zeggen?

Inmiddels zijn deze uitspraken anderhalf jaar geleden. Toen Jaimie zwanger was van Lío bekende zij dat hij ‘een ongelukje’ was. ,,Maar wel heel erg welkom”.

Zwanger

Vlak na de geruchten dat de relatie van Jorik en Jaimie stukgelopen zijn deelt Jorik een betekenisvolle foto op zijn Instagram.

Te zien is hoe het stel met hun zoontje poseert, terwijl de rapper zijn hand op de buik van zijn aanstaande bruid legt. ,,Eén team”, schrijft hij bij de foto.

Hint hij hiermee op een zwangerschap?

Beeld: Instagram

Op Jaimie’s Instagram is tot nog toe geen aanwijzing gevonden dat zij zwanger zou zijn. Wel plaatste zij vorige week een foto waarop zij te zien is in een wijde trui, die een eventuele bolle buik goed zou kunnen verbergen. Toen de vriendin van Lil’ Kleine zwanger was van haar eerste kindje plaatste zij nauwelijks foto’s van haar zwangere buik op Instagram.

Tags

JAIMIE VAESJORIK SCHOLTENLIL' KLEINEZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie