Is Wilfred Genee te grazen genomen door zijn kapper?

Wilfred Genee heeft een nieuwe kapper
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Totale verbazing bij de vaste kijkers van VI Vandaag die presentator Wilfred Genee zagen met kapsel dat recht overeind stond. Een combinatie van haarlak, gel en een schaar doet wonderen, maar hier leek het er eerder op alsof Genee onder stroom had gestaan.

Genee, die het succesvolle programma VI Vandaag presenteert, is in wezen geen glamourfiguur: hij is van ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’. De presentator werkt hard en heeft zijn doel bereikt: een dagelijkse nieuwstalkshow. Bovendien presenteert hij op vrijdag op onorthodoxe wijze nog The Friday Move bij BNR.

Genee is supersaai

Ook op zijn uiterlijk is weinig aan te merken. Goed gekleed en als het om zijn kapsel gaat: supersaai.

Maar woensdagavond was het opeens compleet anders. Was het een keuze van de redactie om de host zo uit te dossen of is het een ideetje van Genee zelf. Hij is altijd wel in voor geintje. Kijk maar naar de wijze waarop de nieuwe Koning Toto, een sponsor van het programma, vorige week werd gelanceerd. Genee zit zelf als fervent karaoke-zanger ook zingend in de reclamespot met voormalig voetbalcoach Dick Advocaat.

Kapper in lockdown?

De opmerkingen over het nieuwe kapsel, waardoor de lichaamslengte van Genee meteen 5 centimeter is toegenomen, waren niet van de lucht.

,,Ik zie dat Wilfred op weg naar de studio een F16 heeft aangeduwd”, merkte Jan de Hoop van de ontbijtshow van RTL.

Andere commentaren: ‘Wilfred heeft de wind in de haren gehad’, ‘de kappers zijn weer gesloten’, ‘Özcan Akyol presenteert vandaag in plaats van Wilfred’, en zo ging het nog een tijdje verder.

Vanavond wordt waarschijnlijk in de nieuwe VI Vandaag het kappersgeheim van Genee onthuld.

Tags

BNRJohan DerksenKapselVi vandaagWilfred Genee

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie