Is Yvonne Coldeweijer gestopt? ‘Ik heb de juice uitgespeeld’

GEEN JUICE meer van Yvonne, ze stopt ermee
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar Yvonne Coldeweijer jarenlang de Queen of Juice werd genoemd, is het de laatste tijd wel heel stil op haar kanalen. Is Coldeweijer ermee gestopt? ,,Ik heb de juice uitgespeeld.”

Lange tijd deelde Yvonne Coldeweijer de ene na de andere scoop op haar juicekanaal Life of Yvonne, maar dat kanaal is inmiddels veranderd in een privékanaal. Ze beloofde verder te gaan met een Juice Member Club, een besloten kanaal waar abonnees 8,95 euro per maand voor moeten betalen, maar ook daar is het stiller dan ooit.

Gestopt?

Wat is er aan de hand? ,,Ik vind juice ook wel heel erg een tijdsgeest. Er was heel veel wat daarvoor allemaal normaal was en toen kwam #MeToo”, vertelt Coldeweijer aan Mark Koster in de podcast Coldeweijer Inc. ,,En toen kwam het exposen van al dat gedrag van deze mensen en dat moest gewoon op tafel komen. In dat gat ben ik gesprongen. BN’ers dachten gewoon dat ze overal mee weg konden komen en dat is nu niet meer zo. Dat is veranderd.”

‘Uitgespeeld’

Volgens Coldeweijer valt er nu veel minder te halen. ,,Wat ik gaaf vond is exposen. Welke mensen doen alsof ze een familieman zijn, maar gewoon echt vieze honden zijn”, legt ze uit. ,,Uiteindelijk heb ik dat gedaan en dat is gelukt. Ik zie dat als iets wat ik heb uitgespeeld, bij wijze van spreken.”

Een bijzondere uitspraak, vindt Koster. ,,Als we een kop moeten maken voor dit gesprek, dan zou er boven staan: ‘Ik heb de juice uitgespeeld.’ Dat zeg jij hier nu”, reageert hij. ,,Ja”, antwoordt Yvonne. ,,Ik ben bij de eindbaas gekomen en ik heb dat level uitgespeeld. Ik heb hem verslagen. Zo zie ik het een beetje.”

Andere dingen

Het is tijd voor andere dingen, vervolgt Coldeweijer. ,,Uiteindelijk kwam ik erachter, misschien ook omdat ik moeder ben geworden, dat bepaalde dingen mij niet meer zo interesseren op dat vlak. Ja, heel eerlijk.”

DenD wil uw mening weten

Mis jij de roddels van Yvonne Coldeweijer?

Tags

YVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck