Isa Hoes droomt van nieuwe partner: ‘Hij moet humor hebben’

Isa droomt van nieuwe partner
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Isa Hoes is sinds de dood van haar man Antonie Kamerling, bijna 13 jaar geleden, nog altijd single. Nu is ze klaar voor een nieuwe liefdesrelatie. ,,Hij moet humor hebben en een eigen leven.”

Het loopt in de liefde nog niet op rolletjes voor Isa. De actrice droomt, 13 jaar na het verlies van haar eerste liefde en de vader van haar kinderen, van een nieuwe relatie. Dit gevoel remde ze lang af voor haar kinderen. ,,Ik heb me lang geremd gevoeld door het gevoel van verantwoordelijkheid voor mijn kinderen. Maar goed: Vlinder is nu 18, dus dat kan ik niet meer als excuus gebruiken. Ik durf nu keuzes te maken”, deelt de actrice in Noveau.

Affaires

Een echte relatie is er sinds Antonie niet meer geweest. Wel waren er volgens Isa een aantal affaires. Ze had goede hoop op ware liefde. ,,Aanvankelijk leken we heel goed bij elkaar te passen. Op een middag kwam ik bij hem thuis, ik zou een paar dagen blijven, maar kreeg ik het gevoel alsof ik bij mijn oom op de bank zat. Zo afstandelijk was hij. Dus toen zei ik: ‘Zou ik jou maar verlossen van ons?'”

Datingapps

Hoewel Isa serieus open staat voor een nieuwe liefde, heeft ze datingapps afgezworen. ,,Die heb ik allemaal van mijn telefoon gegooid. Ik vind het heel lastig om iemand op een paar foto’s en een summiere tekst te beoordelen.”

Afvallen

Dat Isa goed in haar vel zit is duidelijk. Zo deelt ze op Instagram veel foto’s van haar lichaam. Isa viel in zes weken tijd acht kilo af en deelt vol trots het resultaat met haar volgers op Instagram. Maar naast complimenten, ontvangt Isa ook behoorlijk wat kritiek. Veel mensen vinden dat ze te ver is gegaan met afvallen. ,,Er zijn al zoveel jonge meisjes die zichzelf niet mooi genoeg vinden”, reageert iemand. ,,Ik vind jou altijd zo’n leuk mens, nooit gedacht dat je aan zoiets zou meedoen. Heel jammer hoor Isa, en dat terwijl je zelf een puberdochter hebt.”

Tags

ISA HOES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck