Isa Hoes en Soundos ergeren zich aan verslaggever: ‘Shownieuws of Boulevard’

isa en Soundos hebben het gehad met Shownieuws
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Isa Hoes en Soundos El Ahmadi hebben zich behoorlijk geërgerd aan een vrouwelijke verslaggever van een showbizzprogramma. Hoewel Isa niet wil vertellen om wélk programma het gaat, vertelt ze wel dat er maar twee opties zijn: Shownieuws of RTL Boulevard.

Kennelijk vrezen BN’ers niet alleen voor de juicekanalen, maar ook voor een verslaggeefster van een showbizzprogramma. Isa Hoes vertelt in haar podcast Marc-Marie en Isa Vinden Iets dat ze onlangs op een persdag was van All Stars de serie.

Interview met Soundos

,,We hadden een persdag en ik ga niet zeggen wélk tv-programma, maar allemaal mensen komen je dan interviewen. De naam staat altijd op de microfoon. En er stond dus iemand met een microfoon…”, begint Isa haar verhaal. ,,Die staat je dan te interviewen, ze stelde allemaal vragen en ik deed dat samen met Soundos. We hadden een dubbelinterview.”

Geïrriteerde verslaggeefster

De verslaggeefster zou een paar vragen hebben gesteld aan Soundos, die antwoord gaf en vervolgens een paar grapjes maakte. Kennelijk kon de verslaggeefster niet om de grappen van Soundos lachen. ,,Dus Soundos denkt: zij vindt mijn grappen niet leuk, dus zij maakt er een soort opmerking over, iets van: ‘Ja, jij hebt geen humor”’, legt Isa uit. ,,Zegt dat meisje: ‘Weet je wel hoe zwaar dit is? Kan je gewoon iets korter antwoord geven?’ Met die hand zo naar voren.”

Zware microfoon

De verslaggeefster vond het kennelijk zwaar om met een microfoon in haar handen te staan en BN’ers te interviewen. Isa was behoorlijk geschrokken van de toon die de verslaggeefster opzette, maar besefte dat pas toen ze alweer weg waren gelopen. ,,Ik reageer altijd laat”, legt Isa uit.

‘Zó ongeïnteresseerd’

Maar toen Isa en Soundos een praatje gingen maken met een andere BN’er, bleek diegene dezelfde ervaring te hebben gehad. ,,Komen we bij een andere acteur en die had ook een interview gehad en die zegt: ‘Wat was dit een stom interview. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Zó’n ongeïnteresseerd iemand die dan zegt: kun je wat korter antwoord geven en een beetje opschieten.’ Hetzelfde verhaal! Dan denk ik: wat heb je dan voor baan, hè?”

Shownieuws of RTL Boulevard

De grote vraag is: over wélk showbizzprogramma heeft Isa het hier? ,,Dan zijn er eigenlijk maar twee programma’s. Dan is het Shownieuws of…”, concludeert Marc-Marie Huijbregts. Isa knikt. ,,RTL Boulevard. Nou, een van die twee. En daar laten we het bij.”

Tags

ISA HOESSOUNDOS EL AHMADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck