Isa Hoes héél openhartig over daten na overlijden man

Isa Hoes
Door: Lois Kuhfus
14-09-2020

Na het overlijden van haar man Antonie Kamerling heeft Isa Hoes niet opnieuw de ware gevonden. Ze heeft echter niet stilgezeten en heeft een paar frappante avontuurtjes gehad. Zij vertelt te hebben gedate met een homo, getrouwde man én kreeg een stalker. Isa doet een boekje open over haar turbulente vrijgezellenleven: ,,Ik gaf mezelf echt helemaal..”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Weduwe

De actrice werd op haar 43e weduwe nadat haar man Antonie Kamerling had besloten uit het leven te stappen. Zij vertelt in het magazine Jan over haar turbulente vrijgezellenleven wat volgde na zijn overlijden. Er is inmiddels tien jaar verstreken en Isa Hoes is nog steeds vrijgezel.  Wel deelde ze de lakens met verschillende mannen en maakte ze een paar bijzondere types mee.

‘Heel gezellig’

Haar eerste relatie na het overlijden van haar man was een korte. De man bleek namelijk gevoelens voor mannen te hebben. Ondanks dat ze het ‘heel gezellig’ hadden, hebben ze er toch een punt achter gezet. De relatie die volgde was ook geen ideale samenstelling: de man was getrouwd en had twee kinderen. Zij vertelt dat ze met hem een ‘wilde ochtend’ gehad heeft, maar dat hij toch had besloten om terug te keren naar zijn vrouw.

Isa vond dit een bijzondere ervaring, zij vertelt: ,,We hadden, naast dat mijn brein weer eens flink gekieteld werd, geweldige appseks en één waanzinnige vrijpartij die ik nooit zal vergeten.” Ze geeft aan hier toen een enorme behoefte aan gehad te hebben. “Ik gaf mezelf echt helemaal, genoot zo van mijn lichaam en voelde me achteraf enorm bevrijd.”

Isa vertelt hem het niet kwalijk te nemen dat hij terugkeerde naar zijn vrouw: ,,Een lange relatie gooi je toch niet zomaar weg. En voor ons was dit genoeg. Maar ik ben hem nog steeds dankbaar voor die fantastische ochtend.”

LEES OOK:

Isa Hoes: ‘Ik mocht mezelf niet mooi vinden’

Stalker

Tot slot belandde Isa in een relatie met een vervelend einde. Na een paar dates besloot de actrice de relatie te beëindigen, wat hij niet accepteerde: hij begon haar te stalken. Isa werd continue gebeld en kreeg vreemde pakketjes in haar brievenbus. ,,Het ging niet uit, althans, ik wilde dat wel maar hij gaf niet op.” Isa heeft hem vervolgens gevraagd hulp te zoeken: ,,Want niet ík was het probleem, híj had er een, en niet zo’n kleintje ook!”

Meer DenD