Isa Hoes woest op Transavia: ‘Zit vast in Marokko’

Isa zit vast in Marokko
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een groot drama voor Isa Hoes. Na een fijne vakantie te hebben gehad in Marokko, is haar vlucht op het laatste moment geannuleerd. Isa, die nu vastzit in het land, is woest op vliegtuigmaatschappij Transavia.

Isa is niet te spreken over Transavia. Ze had net uitgecheckt bij haar hotel in Marrakech, toen ze hoorde dat haar vlucht is geannuleerd.

‘Helaas weinig meedenkend’

Op Instagram uit ze haar frustratie. ,,We kregen vanmiddag een mail dat onze vlucht vanavond niet door ging”, begint Isa haar verhaal. ,,Konden jullie niet weten, maar geen internet in het hotel dus om 15 uur zagen we het pas terwijl we net uitgecheckt waren en bijna in de taxi wilden stappen…”

Wat haar het meeste stoort, is dat de vliegtuigmaatschappij volgens haar niet meedenkt naar het vinden van een goede oplossing. ,,Gebeld met jullie en helaas weinig meedenkend in een zo snel mogelijke vlucht terug. Donderdag een optie? Nou nee… want wat dan met al die dagen dat we eigenlijk moeten werken in Nederland?”

Paniek

En in Marokko blijven kost ook een hoop extra geld. ,,Accommodatie/eten… Na veel aandringen en zelf meedenken konden we naar Casablanca gaan om daar dinsdagnacht een vlucht te nemen.”

In paniek antwoordde Isa ‘ja’ op het voorstel, maar na vier uur in een taxibusje te hebben gezeten kijkt ze toch naar andere mogelijkheden. ,,We begrijpen dat het het een zware tijd is maar juist dan zou het zo ontzettend fijn zijn om samen die zorgen/lasten te delen?”

Tags

DRAMAISA HOESTRANSAVIAWOEDENDWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck