Italiaanse media lachen prins George uit

Italiaanse Media lachen prins George uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel prins George de harten van de Britten liet smelten, wordt hij in Italië massaal uitgelachen. ,,De gezichten van het Britse koningshuis na de overwinning zijn allemaal om te lachen!”

Jonge fan

De openingstreffer van Luke Shaw zondagavond in de EK-finale zorgde bij de jonge fan voor een grote glimlach. Samen met zijn vader William en moeder Kate was prins George naar Wembley gekomen om de finale te kijken.

Zijn juichende reactie op het eerste goal van Engeland zorgde op het internet voor een hoop enthousiasme. ,,De reactie van prins George is zo schattig!”, schreef iemand. En een ander: ,,Ik kan dit niet aan, ik smelt!’

LEES OOK:

George laat Britten smelten

Hilariteit

Maar het werd geen groot feest in Engeland, want ze verloren uiteindelijk van Italië. Dit zorgde voor een hoop realiteit in de Italiaanse media.

De gezichten van het Britse koningshuis veranderden namelijk van blijdschap naar pure teleurstelling. Prins George was natuurlijk ook van streek. Hij geloofde dat zijn team niet kon verliezen.

,,De gezichten van het Britse koningshuis na de overwinning zijn allemaal om te lachen!”, luidt het in de Italiaanse media. ,,Voor ons kan dit alleen maar een zelfvoldane glimlach opwekken. Wie het laatst lacht, lacht het best.”

Tags

EK FINALEEK VOETBALENGELANDITALIEKATE MIDDLETONPRINS GEORGEPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck