ITV: Piers Morgan is onvervangbaar bij Good Morning Britain

Door: DitjesDatjes
01-04-2021

Het is nog maar de vraag of iemand de plek gaat innemen van presentator Piers Morgan in het programma Good Morning Britain. Kevin Lygo, baas van de Britse tv-zender, vindt Morgan onvervangbaar. Dat zegt hij tegen Deadline over het vertrek van Morgan vorige maand.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De presentator, die sinds 2014 een van de gezichten was van de ochtendshow, stapte op nadat zijn kritiek op het interview van prins Harry en zijn vrouw Meghan met Oprah Winfrey niet werd gewaardeerd door zijn collega-presentator. Morgan, die zich vaker negatief uitlaat over de hertogin van Sussex, noemde het interview een schande en zei Meghan niet te geloven. De presentator weigerde zijn excuses aan te bieden.

Een vervanger voor Morgen is nog niet gevonden, maar of dat nog gaat gebeuren weet ITV niet. “Piers is heel bijzonder. Je kunt zo iemand niet vervangen. Er is niemand zoals Piers, op de goede en slechte manier”, aldus de zenderbaas.

Op dit moment draaien presentatoren Ben Shephard, Susanna Reis, Charlotte Hawkins en Kate Garraway extra diensten om het gat op te vullen. “We proberen verschillende opties uit totdat we weten wat het juiste is om te doen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD