Ivana Trump en Melania vliegen elkaar in de haren: smullen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Als twee ordinaire viswijven krabben Ivana Trump, de ex van president Trump, en zijn huidige vrouw Melania Trump elkaar de ogen uit.

Aanleiding is de presentatie deze week van het boek van Ivana ‘Raising Trump’. Als moeder van de drie kinderen en ex-vrouw van de miljardair doet zij haar zoete verhaal over haar 15-jarig huwelijk dat al weer 25 jaar geleden eindigde in een juridisch bloedbad.

Het zijn vooral de tv-interviews van de 68-jarige Ivana Trump, afkomstig uit Tsjechië, die de afgelopen dagen als een rode lap op een stier werken bij Melania.

Behalve dat ze tussen neus en lippen vertelt dat Donald zich nauwelijks bemoeide met de opvoeding (,,tot het moment dat hij met ze over business kon praten”) en nooit een spelletje honkbal met ze speelde in Central Park in New York zegt Ivana Trump met een glimlach dat zij eigenlijk de First Lady is van Trump.

Dat is bij Melania totaal in het verkeerde keelgat geschoten. Nu blijkt ook nog eens dat twee voormalige echtgenoten Ivana en Donald om de twee weken met elkaar telefonisch contact hebben. ,,Ik heb zijn nummer in het Witte Huis, maar ik bel niet te vaak”, aldus Ivana, die daaraan zonder blikken of blozen suggereert dat mogelijk Melania jaloers zou kunnen worden.

Melanie Trump zette haar woordvoerder aan het werk. Volgens een verklaring is Ivana alleen maar bezig met aandachtzoekerij, terwijl zij druk is met haar rol als First Lady en met de opvoeding van haar zoon Baron.

Ivana Trump, die 68 jaar oud is en drie huizen heeft (een appartement in New York, een huis in Miami en een 300 jaar oud vissershuis bij Saint Tropez) gaf ook nog een lesje opvoeden prijs. Want als ze met haar kinderen Donald jr., Eric en Ivanka ging vliegen, zette ze de drie in de economy class, terwijl ze zelf first class ging zitten. Ivanka wilde echter opeens een upgrade. ,,Daar daar je gaan zitten als je het zelf kan betalen”, was haar wijze les.

Nu Ivanka als een modequeen de harten van veel mannen op hol doet slaan, weet Ivana ook nog dat ze op 14-jarige leeftijd met BLAUW haar rondliep…

Misschien dat de verhoudingen nu wat zijn verbeterd maar Donald en Ivana hebben bijna twee jaar een juridisch gevecht geleverd om het geld. Ivana kreeg destijds 10 miljoen dollar in contanten, een alimentatie-jaarsalaris van 650.000 dollar en nog eens vier miljoen dollar ‘huistoelage’.

Toen dat eenmaal was geregeld (en Ivana er sindsdien warmpjes bijzit) traden ze samen nog een keer op in een reclame van Pizza Hut.

Als ze samen de pizza hebben gegeten ligt er nog een slice in de doos. Als Ivana dan het laatste stukje wil nemen, zegt Donald. ,,Je hebt slechts recht op de helft…”

 

Tags

DONALD JR.DONALD TRUMPMELANIA TRUMP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck