Ivanka Trump heeft een paleis van 40.000 dollar per maand gehuurd

Ivanka huurt huis in Miami.
Door: Jos La Grande
23-01-2021

Donald Trump heeft zijn hielen nog niet gelicht of ook zijn dochter Ivanka met haar man Jared Kushner vertrekken uit de wijk Kalorama Washington DC naar Miami. Het huis van het stel is weer te huur voor de lieve somma van 18.000 dollar per maand.

Daar krijg je dan wel zes slaapkamers en zeven badkamers voor en een plekje in de duurste wijk van Washington.

De buren zijn vooral ambassadeurs maar ook voormalig president Barack Obama woont op steenworpafstand. Volgens de makelaar is er geen betere buurt meer prestigieus als deze. Of je huisdier er ook mag gaan wonen wordt van geval tot geval bekeken.

Neem hier een KIJKJE in de huurwoning van Ivanka en Jared.

Huur nu 40.000 dollar

Ivanka is inmiddels met haar gezin ook naar Florida vertrokken, netzoals haar vader Donald. In The Arte, een peperduur appartementsgebouw, heeft ze een huis gehuurd met uitzicht op de oceaan. In de Amerikaanse media wordt gespeculeerd dat Ivanka en haar man Jared maar liefst 40.000 dollar per maand aan huur betalen. Wil je eigenaar worden dan leg je er snel 7 tot 15 miljoen dollar voor neer.

Wat Ivanka de komende tijd gaat doen blijft onduidelijk. De oogappel van de voormalige president Trump ziet zichzelf wel terugkeren in Washington. Niet meer in een huurwoning, maar als tijdelijke bewoonster van het Witte Huis!

Meer DenD