Jaap Reesema laat Marco Borsato niet vallen

Jaap blijft Marco trouw
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jaap Reesema blijft gewoon de liedjes van Marco Borsato zingen. En in tegenstelling tot collega Davina Michelle, laat Jaap de onder vuur liggende zanger niet vallen. ,,We appen regelmatig.”

Toen Marco in 2020 bekende zijn werk neer te leggen vanwege een burn-out, belandde het nummer Nu wij niet meer praten van Jaap Reesema op de eerste plaats. ,,Het toeval wil dat ik op die plaat ook nog Marco’s naam noem”, vertelt Jaap in gesprek met weekblad Story. Marco deed Jaap meteen een berichtje dat hij het een mooie plaat vindt en wenste Jaap succes. ,,Dat vond ik tof.”

Succes

Jaap vermoedt dat hij zijn succes mede te danken heeft aan Marco, die op dat moment zijn werk neerlegde. ,,Het is wel zo dat we allebei hetzelfde genre zingen. Marco heeft altijd aan de top gestaan en daarna kwam heel lang niets. Nu heb je verschillende artiesten die scoren met Nederlandstalige liedjes.”

Davina Michelle verbreekt contact

Dat de nummers van Marco niet meer overal te horen zijn nadat hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, vindt Jaap dan ook jammer. Zijn collega Davina Michelle, die het liedje Hoe het danst met Marco opnam, liet weten het nummer voorlopig niet meer te zingen. Sterker nog: ze heeft helemaal geen contact meer met Marco.

‘Appen regelmatig’

Jaap blijft daarentegen wel gewoon de liedjes van Marco zingen. ,,Ik zie geen reden om dat niet te doen. Niemand weet wat er is gebeurd”, legt hij uit. Ook zegt hij nog altijd contact te hebben met de zanger. ,,Marco appt mij regelmatig wanneer ik weer een nieuwe plaat uit heb. Elke keer is hij weer enorm complimenteus.”

Tags

JAAP REESEMAMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck