Jaar na aankondiging scheiding vijfde kind op komst voor Ne-Yo

Door: DitjesDatjes
21-02-2021

De Amerikaanse zanger Ne-Yo en zijn vrouw Crystal hebben een jaar nadat ze aankondigden te willen scheiden, een nieuwe aankondiging gedaan. Niet dat de scheidingspapieren zijn getekend, maar dat ze in verwachting zijn van hun derde kindje samen. Het wordt bovendien de vijfde in totaal van Ne-Yo.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Dolgelukkig kondigen we aan dat de familie zich uitbreidt!”, schrijft de zanger bij een video op Instagram waarin te zien is hoe hij de buik van zijn vrouw streelt. “Ben je er klaar voor schat? Kom op dan!”, besluit hij samen met onder meer de hashtags #Nummer5 en #VijfdeEnLaatste.

De aankondiging komt op een bijzonder moment, aangezien het stel een jaar geleden nog bekendmaakte te willen gaan scheiden. “Langzaam, maar zeker, wordt bekend dat mijn vrouw en ik besloten hebben om elk onze eigen weg te gaan. We gaan scheiden”, schreef Ne-Yo destijds. Niet lang daarna kwamen hij en Crystal echter terug op hun beslissing.

Het wordt voor Ne-Yo en Crystal hun derde kindje samen. Het stel heeft al twee zoons, Shaffer (4) en Roman (2). Ne-Yo kreeg met zijn ex Monyetta Shaw eerder al dochter Madilyn (10) en zoon Mason (9).

 

BuzzE

 

 

Meer DenD