Jaarlijks weekendjes weg voor Gates en ex-vriendin

Bill Gates
Door: Lies Jansen
05-05-2021

Tijdens het huwelijk met Melinda sprak Bill Gates nog jaarlijks af met zijn ex-vriendin. Deze opmerkelijke overeenkomst werd zelfs opgenomen in de regeling toen Bill en Melinda gingen trouwen. De ex van Gates blijkt een behoorlijke vinger in de pap te hebben…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Onherstelbaar gebroken’

Het was een grote shock. Bill en Melinda Gates zetten er na 27 jaar huwelijk een punt achter. Eerder leek het stel geen redenen te geven, maar in enkele documenten omschrijft Melinda het huwelijk als ‘onherstelbaar gebroken’. 

Goedkeuring ex-vriendin

Wat de precieze reden van de onherstelbare breuk zou zijn is niet bekend. Misschien heeft de ex-vriendin van Gates net als de afgelopen jaren een flinke vinger in de pap gehad? Gates belde namelijk zijn ex-vriendin Ann Winblad, toen hij Melinda ten huwelijk wilde vragen. Hij vond haar goedkeuring erg belangrijk. 

Weekenden weg

Bill Gates is altijd hecht gebleven met ex-vriendin Winblad. De twee maakten jaarlijks tripjes. Tijdens deze tripjes bespreken Bill en zijn ex-vriendin allerlei gedachtes. ,,Over de wereld en over onszelf”, aldus Winblad aan Time Magazine. Daarnaast doen de twee allerlei activiteiten tijdens hun weekendje weg, zoals wandelen en met een buggy door de duinen rijden. Gates en Winblad spelen duidelijk nog altijd een grote rol in elkaars leven.

Meer DenD