Jack Poels viert tweede soloalbum met een livestream

Door: DitjesDatjes
26-02-2021

Jack Poels, de voorman van de Limburgse band Rowwen Hèze, brengt vrijdag zijn tweede soloalbum II uit. Om de komst van de plaat te vieren, geeft de zanger zondag een livestreamconcert vanuit een bruin café in Venlo, maakte Snowstar Records vrijdag bekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Poels bracht vorig jaar maart zijn solodebuut Blauwe Vear uit. Dat is hem zo goed bevallen dat hij nu alweer met de opvolger komt. Door de gaten in zijn agenda vanwege de coronacrisis had de zanger alle tijd en inspiratie om II te schrijven en de situatie inspireerde zijn teksten ook. “Van het eerste liedje op het album; Hartevrouw, waarin er hardop gedroomd wordt van het misschien wel nooit meer op vakantie kunnen gaan en daar vrede mee hebben, tot het laatste liedje; Kom megje zing, over ’n reis die begint”, aldus Poels.

Ook de titel van het album staat symbool voor de huidige tijd. “II, als in het tweede solo album, maar ook als symbool van de pauzestand waarin we nu zitten. Totdat er straks weer iemand op play drukt.”

Tijdens de livestream zal Poels samen met BJ Baartmans en Jan Hendriks nummers spelen van de nieuwe plaat en Blauwe Vear. Fans kunnen kaartjes kopen via de website van de zanger.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD