Jack Spijkerman: ‘Elke vrouw is welkom’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In 2007 gingen Jack Spijkerman en zijn vrouw Jennemiek uit elkaar. De presentator wilde zelf niet scheiden, maar zijn vrouw was op hem uitgekeken. Hun zoon Joska, nu negentien jaar oud, groeide op met gescheiden ouders en heeft ook nooit een stiefmoeder gehad.

Type

Jack heeft namelijk nooit meer de liefde gevonden, tot zijn grote spijt. Elke vrouw is welkom, want ik hem niet echt een vast type”, zegt de presentator tegen weekblad Privé. ,,Blond, donker, klein of groot, dat maakrt me allemaal niets uit. Het gaat om de uitstraling die iemand heeft. Soms kom ik fantastische vrouwen tegen van wie ik meteen onder de indruk ben en soms ontmoet ik vrouwen van wie ik denk: dat uiterlijk, tja, doe er wat aan.”
Onlangs hebben vrouwen Jack gevonden op datingapp Tinder, maar dit blijken nepaccounts te zijn. Zelf moet de 70-jarige niets van online daten hebben.

Het gaat op liefdesgebied Jack dus niet voor de wind, maar gelukkig gaat het zakelijk wel weer goed. Jack werkt samen met onder meer Peter Heerschop en Erik van Muiswinkel aan een nieuwe comedyserie. Daarmee lijkt hij zich aan zijn woord te houden, want drie jaar geleden liet hij weten aan De Telegraaf dat hij niet meer bij de televisie wil werken.

 

Tags

JACK SPIJKERMANSCHEIDENVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck