Jack van Gelder onthult in tranen: ‘Dit weten mijn vrouw en kinderen niet eens’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Jeroen van der Boom ontvangt zaterdagavond Jack van Gelder in zijn tv-programma Hoge Bomen. Op zijn Instagram laat hij weten dat het ‘een prachtig open gesprek’ is. Zo openhartig dat van Gelder in tranen uitbarst…

,,Wanneer ben jij het meest gelukkig of waar heb jij spijt van?” Stelt Jeroen van der Boom als ultimatum aan Jack van Gelder. ,,Je móet kiezen Jack” zegt de zanger er nog even achteraan. De sportverslaggever kiest voor de eerste vraag.

‘Niet gelovig’

,,Wanneer ik het meest gelukkig ben” begint van Gelder. ,,Ik ben niet gelovig” zegt hij er direct achteraan. Jack onthult nu iets wat niemand van hem weet: ,,En ik vertel nu iets wat mijn vrouw niet weet, mijn kind en kleinkinderen niet weten”. Jeroen hangt aan zijn lippen. ,,vertel!”

Emotioneel

,,Dat ik weleens naar boven kijk en dat ik hoop dat degene waarvan ik houd heel lang gezond en gelukkig blijven” vertelt Jack met tranen in zijn ogen. ,,En dat ontroert mij”.

Om terug te komen op de vraag waar van Gelder nou gelukkig van wordt: ,,Dat maakt mij het meest gelukkig, als ik díe mensen gelukkig zie” aldus een emotionele Jack van Gelder.

Het interview is zaterdagavond om 21:50 te zien op sbs6.

Bekijk HIER de video.

Tags

EMOTIONEELHOGE BOMENJACK VAN GELDERJEROEN VAN DER BOOM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck