Jada Borsato klaar mee: ‘wil niet gezien worden als ‘dochter van”

Jada is klaar met haar ouders
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Jada Borsato (20) doet een uitgebreid interview aan weekblad Weekend en laat zich uitgebreid uit over haar vader Marco (56). De zanger wordt al enige tijd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij minderjarigen maar zijn dochter ‘weet precies hoe het allemaal zit’.

,,De waarheid wint áltijd. Altijd. Als dat niet zo is, dan zouden we een heel slecht rechtssysteem hebben”, zegt Jada in haar interview aan Weekend. Ze is ervan overtuigd zeker dat haar vader Marco onschuldig zal worden verklaard. ,,Ik weet hoe mijn vader in elkaar steekt en mijn mening zal daar nooit over veranderen: ik weet precies hoe het allemaal zit. Ik kan er helaas niet al te veel over vertellen, maar ik maak me geen zorgen”.

‘Pap geweldige carrière… gehad’

Wel probeert Jada zich ‘los te koppelen’ van haar vader met betrekking tot haar zangcarrière. ,,Ik wil dat mensen mij zien als persoon en niet alleen maar als de ‘dochter van.” De dochter van Marco wil niet zulke hoge doelen als haar vader stellen. ,,Papa heeft natuurlijk een geweldige carrière… gehad, vooral. Maar de kans dat ik ook zo’n bizarre carrière krijg, is natuurlijk heel klein.”

Lastig

De Weekend-verslaggever vraagt haar wat het met de zangeres doet om het woordje ‘gehad’ over haar vader’s carrière te moeten gebruiken. ,,Ik vind dat lastig. Ik weet niet hoe zijn carrière er verder uit zal zien. Op dit moment is dat natuurlijk niet in te schatten, omdat hij op dit moment niet kan werken. Maar ik kijk tegen hem op en dat zal ook altijd zo zijn. Ik vind het moeilijk om het op die manier te moeten verwoorden, maar op dit moment kan dat helaas niet anders”, aldus Jada Borsato.

Tags

Jada BorsatoMarco Borsato

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie