Jada Borsato over nieuwe relatie van haar moeder: ‘Ik moest wennen’

Jada Borsato over nieuwe relatie van haar moeder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Het afgelopen jaar was lastig voor Jada Borsato. Haar vader wordt al enige tijd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, haar ouders gingen uit elkaar en haar moeder werd opnieuw verliefd. ,,Eerlijk gezegd vond ik het wel wennen om mijn moeder met een ander te zien”, vertelt Jada aan Story.

Jada probeert alles een plekje te geven, maar als kind van gescheiden ouders hoopte ze dat Marco en Leontine weer bij elkaar zouden komen. ,,Dat was heel fijn geweest. Welk kind wil dat niet? Maar soms loopt het in het leven anders.”

Gelukkig

Leontine maakte vorig jaar bekend dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft, John Huiberts. Hier moest Jada aan wennen. ,,Eerlijk gezegd vond ik het wel wennen om mijn moeder met een ander te zien. Maar ik zag ook al snel dat ze heel gelukkig is met hem.” Jada vindt het belangrijk dat haar ouders gelukkig zijn. ,,Of dat nu samen is of los van elkaar. Dus ja, ik gun mijn moeder haar nieuwe liefde. Ze straalt!”

Individueel ontwikkelen

Zelf is Jada al ruim acht jaar samen met haar vriend Roeland Beelen. Jada woont inmiddels in Amsterdam, maar Roeland studeert in Utrecht. Van samenwonen is daarom nog geen sprake. ,,Veel mensen in onze omgeving dachten dat we zouden gaan samenwonen. Op zich zou dat ook een logische stap zijn. We zijn al acht jaar samen, vanaf dat we tieners zijn.” Toch wil het stel zich nog niet op die manier binden. ,,In ons volwassen leven willen we ons nog niet op die manier binden. We houden van elkaar en willen bij elkaar blijven. Maar we vinden het daarnaast ook fijn dat we ook individueel kunnen ontwikkelen.”

Tags

Jada BorsatoLeontine Ruiters

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie