Jada open over liefdesleven Leontine

Jada open over mislukt liefdesleven moeder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine heeft een bewogen tijd achter de rug. De beschuldigingen tegen Marco Borsato en de liefdesbreuk met John Huiberts is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Maar volgens dochter Jada gaat het weer een stuk beter met haar moeder. ,,Het is heel leuk voor mij om haar weer vrolijk te zien…”

Na de beschuldigingen aan het adres van Marco Borsato, ging Leontine haar eigen weg en ontmoette multi-miljonair John Huiberts. Op Valentijnsdag kwam echter naar buiten dat de twee al niet meer samen waren. Het was een klap voor Leontine, maar dochter Jada gelooft dat haar moeder weer gelukkig gaat worden in de liefde.

‘Weer vrolijk’

,,Of dat met hem is of met een ander, dat weet ik niet”, vertelt Jada in gesprek met weekblad Weekend. ,,Met John, mijn vader, misschien met een andere man.”

Of er al een andere man in het leven van haar moeder is vertelt Jada niet, maar het toeval bestaat dat ze de laatste tijd wél weer vrolijk is. ,,Ze zit goed in haar vel. Het was niet een heel gezellige periode voor haar. Maar het gaat nu goed met haar. Het is heel leuk voor mij om haar weer vrolijk te zien.”

Weer samen met Marco?

Ondanks het feit dat er nog een aangifte tegen Marco ligt, blijft Jada achter haar vader staan. Vader en dochter hebben nog altijd een hechte band. Heeft Jada niet liever dat haar ouders weer bij elkaar komen? ,,Ik heb ze natuurlijk gezien in hun huwelijk en op het einde ging dat niet meer. Als het niet gaat, dan gaat het niet. Als het wél ooit het geval zou zijn dan zou het prachtig zijn, begrijp me niet verkeerd”, legt Jada uit.

Tags

JADA BORSATOLEONTINEMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie