Jaimie en Estelle woest op Koen Pieter: ‘Willen uit docu’

Jaimie en Estelle geen BFF's meer van Koen Pieter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koen Pieter van Dijk, voorheen bekend als Koen Kardashian, krijgt een eigen documentaire op streamingdienst Amazon Prime. Gisteren werd de documentaire voor het eerst getoond, maar de grote afwezigen waren Jaimie Vaes en Estelle Cruijff. De twee zouden namelijk absoluut niet blij zijn met hun rol in de serie. ,,Ze willen eruit geknipt worden.”

In de driedelige docuserie Koen Aandachtsjunk wordt Koen Pieter door regisseur Wouter Vogel gevolgd na zijn laatste rehab in Zuid-Afrika. In de trailer is te zien dat Koen drie jaar lang iedere dag GHB en cocaïne gebruikte. ,,Ik ben gewoon echt een crackjunk geworden.”

‘Jaimie en Estellen willen uit docu’

Als goede vriendinnen van Koen, komen Jaimie Vaes en Estelle Cruijff uiteraard ook in beeld. Maar volgens Juicechannel zijn de twee vrouwen niet blij met het eindresultaat. ,,De familie van Koen laat zich niet zo positief uit over de twee vriendinnen en daarom willen ze nu helemaal uit de docu geknipt worden”, meldt het kanaal op Instagram. ,,Vandaar dat ze ook niet aanwezig waren bij de viewing.”

Geen quitclaim

Volgens Juicechannel hebben Jaimie en Estelle geen overeenkomst getekend. ,,De meiden hebben geen quitclaim getekend, dus officieel mogen de beelden niet gebruikt worden. De docu komt zondag al online bij Prime Video. We zijn benieuwd of de twee hun zin krijgen.”

Ware gezicht

Wat vindt Koen ervan? ,,Ook daar hebben wij bronnen over gesproken en die geven aan dat Koen erg met de situatie zit. Vooral omdat het nu achter de schermen echt een juridisch ding aan het worden is”, vervolgt Juicechannel. Jaimie en Estelle zouden een andere kant van zichzelf hebben laten zien in de documentaire. ,,Hun ware gezicht eigenlijk.”

Tags

ESTELLE CRUIJFFJAIMIE VAESKOEN PIETER VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck