Jaimie en Lil’ Kleine vechten om alimentatie: ‘Hij ziet Lío niet meer’

Lil' en Jaimie vechten om Lio
Door: Charlotte Wijnen
21-06-2022

Jaimie Vaes heeft de volledige zorg over Lío. Lil’ Kleine heeft hun zoontje al maanden niet gezien en daar lijkt binnenkort ook geen verandering in te komen. Ook wil de rapper geen alimentatie betalen. ,,Het werd een soort van gevecht. Na de vierde, vijfde en zesde teleurstelling had ik zoiets van: joh, hou het maar lekker dan.”

Nadat de rapper in februari werd aangehouden op verdenking van mishandeling van Jaimie, is het hoofdstuk tussen de twee voorgoed afgesloten. ,,Tijd heelt alle wonden. Dan komt het echt wel weer goed”, vertelt Jaimie in RTL Boulevard.

Bittere pil

Jaimie ging door een zware tijd heen de afgelopen tijd, maar inmiddels gaat het weer een stuk beter met haar. ,,Je moet even door een bittere pil heen en dan gaat het echt wel weer allemaal goed”, aldus Vaes.

Contact tussen haar en de rapper is er niet meer. ,,En dat is helemaal prima. Ik denk dat het juist goed is geweest voor beide partijen om even helemaal weg te gaan uit een niet zo gezonde relatie. Dat is het beste nu nog steeds.”

‘Ik heb de volledige zorg over Lío’

Eerder werd al duidelijk dat Lil’ Kleine een contactverbod opgelegd heeft gekregen. Maar ook zoontje Lío ziet hij niet meer. ,,Lío is bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment voor Lío”, vertelt Jaimie. ,,Ik hoop dat er in de toekomst wel verandering plaats gaat vinden. En zo niet, doe ik het zelf en doe ik het alleen.”

Geen alimentatie

Op dit moment doet ze alles alleen, en dat gaat volgens haar goed. Wel had ze graag financiële hulp van Lil’ Kleine gewild, maar de discussie over alimentatie werd al snel een gevecht. ,,Na de vierde, vijfde en zesde teleurstelling had ik zoiets van: joh, hou het maar lekker dan. Dan doe ik het wel alleen.”

Meer DenD