Jaimie is pesterijen van Lil’ Kleine zat

Jaimie is pesterijen Lil' zat
Door: Charlotte Wijnen
01-07-2022

Jaimie Vaes is de pesterijen van Lil’ Kleine spuugzat. Hij wil geen alimentatie betalen en de communicatie via zijn advocaat verloopt erg moeizaam. ,,Heb een beetje respect, ik sta er al helemaal alleen voor.”

Jaimie gaat in de tweede aflevering van haar realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ om de tafel met haar advocaat Kim Beumer. Ze laat weten helemaal klaar te zijn met Lil’ Kleine, want wat ze ook probeert, hij wil maar niet meewerken aan een goede regeling voor hun zoontje Lío.

‘Het is pesterij’

,,Het is pesterij gewoon”, vertelt Jaimie geïrriteerd. ,,Ik ben de moeder van zijn kind. Ondanks dat we uit elkaar zijn, hoop ik natuurlijk op een stukje respect, maar het komt maar niet. Het wordt alleen maar erger.”

Lil’ Kleine betaalt geen alimentatie, dus Jaimie staat er momenteel helemaal alleen voor. ,,Maar ik laat me niet meer kwetsen, ik laat me niet meer zo behandelen. Ik hoef geen alimentatie meer. Hij mag het echt in z’n hol stoppen”, zegt Jaimie boos. ,,We kunnen nog zo lang doorgaan, en het geeft hem nog steeds wel een stukje macht over mijn gemoedstoestand merk ik. Omdat ik dan op die manier opensta voor een stukje wat hij kan bepalen.”

Nieuwe relatie Lil’ Kleine

Wel vertelt ze dat de situatie haar altijd nog zwaar valt. ,,Omdat je een verwachtingspatroon hebt en die heb ik blijkbaar nog steeds”, legt Jaimie uit. Dat Lil’ Kleine niet is veranderd na zijn reis naar Thailand, doet haar dan ook verdriet. ,,Maar ook vooral tegenover Lío is het nog steeds niet veranderd. Terwijl hij er volgens mij heen zou gaan voor zichzelf en voor zijn zoon. Maar hij komt terug met een nieuwe relatie.”

Volgens Jaimie heeft Lil’ Kleine zijn prioriteiten verkeerd. In plaats van zijn tijd aan hun zoon te besteden, wordt hij voortdurend gespot met zijn nieuwe vriendin. ,,Heb een beetje respect. Ik sta er al helemaal alleen voor.”

Thailand was ‘een grote grap’

Ze noemt de reis naar Thailand ‘een grote grap’. ,,Dat is natuurlijk één grote grap geweest. Het is alleen jammer dat je daarin dan weer een stukje hoop hebt en vertrouwen. Wat voor mij en Lío het belangrijkste is, is rust. En dat is op deze manier. Het is treurig, maar waar.”

Meer DenD