Jaimie Vaes gekwetst door volger: ‘Afschuwelijk bericht’

Jaimie gekwetst door volger
Door: Charlotte Wijnen
18-01-2023

Jaimie Vaes is behoorlijk geschrokken van een bericht van een volger. Het bericht is zó kwetsend, dat Jaimie besluit te reageren. ,,Je moet je doodschamen.”

Jaimie en Lil’ Kleine stonden gisteren tegenover elkaar in de rechtbank vanwege de omgangsregeling van hun zoontje Lío. Hoewel de zaak achter gesloten deuren behandeld werd, sprak zowel Lil’ Kleine als Jaimie wel met de pers.

‘Ligt aan hém’

Zo vertelde Lil’ Kleine dat hij zijn zoontje al een jaar niet had gezien. Maar volgens Jaimie is dat helemaal niet háár schuld. ,,Hij zegt natuurlijk wel meer, dus laten we het daar vooral bij houden”, zei Jaimie in gesprek met De Telegraaf. ,,Is dat dan niet waar?”, vroeg de verslaggever. ,,Hij heeft hem zeker een jaar niet gezien, maar dat ligt misschien ook een beetje aan meneer zelf.”

Schokkend bericht

Hoewel Jaimie duidelijk maakt dat ze erin gelooft dat Lil’ Kleine wél een goede vader voor Lío kan zijn, krijgt ze na haar opmerkingen toch een hoop kritiek over zich heen. Van sommige berichten is ze behoorlijk geschrokken. ,,De keerzijde van social media. Mensen die denken alles maar te kunnen zeggen online. Onwaarheden maar vooral heel pijnlijk. Stop hier alsjeblieft mee”, schrijft Jaimie in Instagram Stories bij een screenshot van een schokkend bericht.

‘Afschuwelijk’

Scheldend maakt de volger duidelijk aan de ‘kant’ van Lil’ Kleine te staan. ,,Dat je dit een man aan kan doen. Die deur had harder dicht gemoeten”, schrijft de volger, verwijzend naar het filmpje waar Lil’ Kleine het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemde. Normaalgesproken reageert Jaimie niet op zulke schokkende berichten, maar dit keer besloot ze dat wel te doen.

,,Normaal reageer ik nooit maar jouw bericht is zo aanstootgevend en naar dat je reactie krijgt…”, schrijft Jaimie terug. ,,Check ur facts voordat je mensen zo afschuwelijk aanspreekt. Er is geen ene man iets aangedaan. Noch is mijn zoon niet bij zijn vader weggehouden door mij. Check even Shownieuws van afgelopen avond. Je moet je doodschamen mensen zo online aan te spreken.”

Meer DenD