Jaimie Vaes laat zich uit over relatie Lil’ Kleine

Jaimie open over relatie met Lil'
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dat Jaimie Vaes en Lil’ Kleine elkaar weer opnieuw hebben gevonden, zijn geruchten die al een tijd rondgaan in medialand. Fans en volgers vragen zich af of de twee weer samen zijn of überhaupt weer samen komen. Hier geeft Jaimie antwoord op…

Jorik, beter bekend als Lil’ Kleine, én Jaimie laten publiekelijk weten samen te zijn in Dubai. De twee plaatsen allebei op hun eigen Instagram foto’s dat ze daar te vinden zijn. Het is ook gelijk duidelijk dat de twee niet apart maar samen ‘op vakantie’ zijn; ze plaatsen allebei foto’s van hun zoontje Lío.

,,Jorik is ook hier. Dan kan hij Lío hier ook fijn zien, maar het is géén familievakantie”, laat Vaes aan RTL Boulevard weten. Aangezien de rapper en influencer laatst zoenend zijn gespot, zijn fans in shock over de geruchten. Toch ontkent Vaes een hereniging. Wel geeft ze toe dat de twee weer samen door één deur kunnen ondanks de gewelddadige incidenten die de twee hebben gehad.

Verder dan co-ouderschap?

,,Yvonne Coldeweijer zit er echt, echt naast. Er is echt geen sprake van, maar ze gaan wel als goede co-ouders met elkaar om”, laat het management van Jorik aan Shownieuws weten. Ondanks dat de rapper zijn management meldt dat er absoluut geen sprake is van een liefdeshereniging, onthult Patty Brard bij Boulevard wat zij in haar kringen heeft vernomen. ,,Wij horen van bronnen die echt best wel héél dichtbij het stel staan, dat ze toch weer regelmatig bij elkaar vertoeven. Dat Jaimie vaak in de nacht in het huis van Kleine verblijft aan de Prinsengracht”. Of het verder gaat dan co-ouderschap weet Brard niet.

Tags

JAIMIE VAESJORIK SCHOLTENLIL KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck