Jaimie Vaes lanceert eigen juwelenlijn

Jaimie Vaes komt met eigen juwelen
Door: Charlotte Wijnen
17-05-2022

Een interessante carrièreswitch voor Jaimie Vaes. Hoewel het eerder leek dat ze voor een dj-carrière zou gaan, heeft ze toch besloten om voor haarzelf te beginnen en een eigen juwelenlijn te lanceren.

Het is een turbulente tijd voor Jaimie. Nadat Lil’ Kleine werd opgepakt vanwege het geweldsincident is het stel uit elkaar. De twee kunnen elkaar niet meer luchten of zien en er geldt een contactverbod.

Toch geen dj-carrière

Jaimie, die gewend is om een luxeleventje te leiden, is alleen achtergebleven met zoontje Lío. En dus zal er weer geld binnen moeten komen. Even geen champagne en kaviaar, maar keihard aan de bak. En dan zit er maar één ding op: een eigen bedrijf starten.

In de weekenden is Jaimie druk bezig met muziek. Sinds kort speelt ze op verschillende huisfeestjes de dj waar ze vermoedelijk een aardig zakcentje mee verdient. Toch blijkt het enkel om een hobby te gaan, want ze lanceert binnenkort een eigen juwelenlijn.

Binnenkort lancering

,,Ik kan niet wachten om dit eindelijk met jullie te delen. Zo enthousiast!”, schrijft Jaimie in Instagram Stories. Ze tagt daarbij het account van haar nieuwe juwelenlijn, dat de naam ‘Gould ’21’ heeft gekregen.

Wanneer de lijn gelanceerd wordt is nog niet bekend, maar de eerste stapjes zijn in ieder geval gezet. De volgers van het account lopen steeds verder op en hoogstwaarschijnlijk is er al een website in de maak.

Trots

Jaimie heeft de afgelopen tijd een hoop moeten verwerken. Terwijl haar ex-verloofde Lil’ Kleine weer achter de dames aangaat, heeft Jaimie absoluut niet stilgezeten en werkt hard aan haar carrière. Haar vrienden zijn dan ook enorm trots op haar. ,,Zo enthousiast en trots”, schrijft Koen Kardashian in Instagram Stories waarbij hij Jaimie tagt.

Meer DenD