Jaimie Vaes last relatiepauze in: ‘Het was een drama’

Jaimie Vaes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jaimie Vaes spreekt voor het eerst in eerlijke woorden over het beruchte incident op Ibiza. Vanaf nu focust Jaimie op zichzelf, en niet meer op de relatie met Lil’ Kleine. ,,Het was een drama.”

Beruchte incident

In de eerste beelden van het tweede seizoen van haar realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’, vertelt ze openhartig hoe de situatie nu is. En deze keer doet Jaimie dat in alle eerlijkheid.

Een lange tijd werd de serie uitgesteld vanwege het drama in haar privéleven: het beruchte incident op Ibiza. Na flink wat schuiven komt de serie tóch terug, maar wel met een hele andere focus.

‘Dit is het leven’

Hoewel het eerder zou draaien om het huwelijk met Lil’ Kleine, gaat de serie nu alleen nog over Jaimie zelf. Ook vertelt ze voor het eerst in alle eerlijkheid over de relatie met Lil’ Kleine en de dramatische nacht op Ibiza. ,,Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Dat is ook echt het laatste wat ik had gewild. Alleen dit is wel het leven”, aldus Jaimie.

Hoewel Jaimie eerst ontkende dat er die nacht iets gebeurd was, heeft ze nu besloten om wél eerlijk te zijn. ,,Het is reality. Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama. Ik kan er nu niet heel veel anders van maken dan dit speelt.”

‘Poppenkast’

In de eerste beelden zien we ook dat Jaimie erover praat met haar goede vriend Koen Kardashian. Tegen hem zegt ze dat het beter is om afstand te nemen van Lil’ Kleine. ,,Ik denk dat het heel goed is om even helemaal niet meer in elkaars aura te zitten en rust te pakken.”

Volgens Koen kiest Jaimie nu eindelijk voor zichzelf. ,,Jij beschermde altijd de poppenkast”, aldus Koen.

Tags

IBIZAJAIMIE VAESJORIK SCHOLTENKOEN KARDASHIANLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie