‘Jaimie Vaes veroorzaakt overlast in Ibiza-hotel’

Jamie Vaes zwembad uitgezet in hotel?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jaimie Vaes is momenteel samen met zoontje Lío op Ibiza, waar ze aan het filmen is voor een nieuw seizoen van haar realityserie. De cameraploeg volgt haar voortdurend op de voet, zo ook in het hotel. En daar zou niet iedereen blij mee zijn…

Jaimie deelde gisteren vol trots dat ze weer terug is op haar favoriete bestemming: het party-eiland Ibiza. Ze kreeg zelfs een welkomstkaart van het Nobu Hotel, waarin stond dat ze blij zijn haar weer te mogen ontvangen.

‘Poolmanager niet blij’

Vermoedelijk wist het hotel toen nog niet dat Jaimie vergezeld zou worden door een cameraploeg om te filmen voor haar realityserie. Showbizzkanaal Juicechannel heeft contact met een bron die momenteel in hetzelfde hotel verblijft en alles meekrijgt.

,,Onze volger vertelt dat de poolmanager niet blij was met de camera’s en dat er gefilmd werd waar andere gasten bij waren. Ze vertelde dat haar gasten voor gingen en dat er op de ochtend zelf pas is gebeld met de vraag of er gefilmd kon worden”, meldt het kanaal in Instagram Stories.

Op de foto die het kanaal vervolgens deelt, is te zien dat er een volledige cameraploeg naast het zwembad staat om de momenten van Jaimie en Lío voortdurend vast te leggen.

Tags

IbizaJaimie Vaesrealityserie

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie