Jaimie Vaes: ‘Videoverklaring Lil’ Kleine was keuze van management’

Jaimie Vaes geeft verklaring af
Door: Charlotte Wijnen
31-08-2021

Wat er zich afgelopen mei tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine op Ibiza heeft afgespeeld, bleef een groot raadsel. Door middel van een video kwam het stel met een statement naar buiten, maar velen vonden dit ongeloofwaardig. En dat blijkt juist te zijn, want Jaimie geeft eindelijk toe dat de videoverklaring over het vermeende handgemeen de keuze was van het management.

‘Het had nooit mogen gebeuren’

Na de beruchte avond op Ibiza, liggen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine onder een vergrootglas. Velen verhalen die rondgingen zijn niet waar volgens Jaimie. ,,Er ontstond wel een incident in de categorie ‘had nóóit mogen gebeuren’. We kregen onenigheid, het escaleerde. Maar de horrorverhalen die daarop naar buiten kwamen via de roddelpers zijn niet waar”, vertelt Jaimie aan LINDA.

Een paar dagen na het incident deelde het stel een video op hun Instagram Stories met de boodschap om even met rust gelaten te worden. Ook werd er in het statement duidelijk gemaakt dat de verhalen die rondgingen, niet klopten. Maar het werkte averechts. De lichaamstaal van Jaimie zei genoeg: ze stond totaal niet achter het statement.

Keuze van management

Jaimie geeft het nu eindelijk zélf toe. ,,Dat statement naar buiten brengen, ik had daar gemengde gevoelens over. Waarschijnlijk zie je dat aan me. ik zit daar met twijfel, niet honderd procent ontspannen”, geeft ze toe.

,,Zit ik er verstard? Zeker. Is het statement een stukje sturing van het management geweest? Wellicht. Als publieke gezichten overleggen we veel met het management, dat is normaal. We hadden het beter niet naar buiten kunnen brengen. Ik had naar mijn intuïtie moeten luisteren.”

Het stel heeft sinds het incident nog altijd een break. Jaimie woont met zoontje Lío op Ibiza en Jorik is achtergebleven in Amsterdam.

Meer DenD