Jaimie Vaes wijst au-pair af vanwege ’te veel fillers’

Jaimie Vaes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

In haar nieuwe documentaire serie ‘In The Vaes Lane’ geeft de vriendin van Lil’ Kleine, Jaimie Vaes (31), een uniek kijkje in haar leven. Zo zien we ook de zoektocht naar een nieuwe au-pair voor haar zoontje Lío (1) voorbij komen. En die wordt om een opmerkelijke reden afgewezen…

Samen met haar beste vriend Koen Kardashian (28) gaat Jaimie op zoek naar de perfecte vaste oppas voor haar zoontje. ,,Ik doe het nu helemaal alleen”, zegt de vriendin van Lil’ Kleine, die in het echt Jorik Scholten heet, daarover. ,,Dat geeft niet, maar omdat Jorik en ik beiden heel druk zijn is het moeilijk om altijd iemand bij Lío te hebben. Opa en oma zijn ook niet altijd beschikbaar.”

Auditie

Hoog tijd voor het stel om een beetje hulp in huis te halen. Dus maakt Jaimie een afspraak met een potentiële nanny. Samen met Koen nodigt Jaimie de vrouw die Sammi heet uit bij haar thuis om kennis te maken.

De eerste indruk van Sammi is goed. ,,Goed tasje, goed haar, ze zag er heel verzorgd uit” aldus Jaimie. Ook lijkt Sammi een goede klik met de kleine Lío te hebben. Niet geheel onbelangrijk, aangezien het zijn potentiële vaste oppas wordt.

Toch ziet Koen beren op de weg. ,,Ze is wel een type. Ze houdt er denk ik wel van. En ze is vrijgezel… Ik weet niet of je dat in huis zou willen. Ik zou het niet doen.” 

Fillers

Als Sammi vertrekt gaat Koen pas echt los. Hij ziet in Sammi absoluut niet de ideale kandidaat.

,,Ze heeft meer filler in haar ene wang dan alles bij elkaar” zegt Koen. ,,Een au pair moet open zijn, ik vond haar mysterieus.” Volgens hem moet een au-pair aan hele andere eisen voldoen, die overigens niets met het verzorgen van een kind te maken hebben. ,,Vies haar, overgewicht en een hele slechte smaak.”

Sammi wordt het dus niet als het aan Koen ligt. Haar fillers en ‘verzorgde uiterlijk’ staan het goed kunnen verzorgen van Lío te veel in de weg. Ironisch, aangezien Jaimie en Koen er zelf ook niet vies van zijn…

LEES OOK:

Toch huwelijkscrisis voor Lil’ Kleine en Jaimie Vaes?

Tags

Jaimie Vaesjorik scholtenKoen KardashianLil' KleineLioOppas

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie