Jaimie Vaes wordt huis uitgezet: ‘Vrijdag op straat’

Jaimie Vaes moet huis Lil' Kleine uit
Door: Charlotte Wijnen
01-03-2022

Jaimie Vaes woont momenteel met zoontje Lìo in de woning waar ze samenwoonde met Lil’ Kleine. Maar omdat het huis op zijn naam staat, moet Jaimie het huis aanstaande vrijdag verlaten, waardoor ze geen woonplek meer heeft.

Sinds de mishandeling is Lil’ Kleine niet meer in zijn woning geweest en woont Jaimie daar alleen met Lío. Maar helaas voor Jaimie mag ze daar niet blijven wonen, want het huis staat op de naam van Jorik.

‘Huis verkopen’

,,Jaimie moet hoogstwaarschijnlijk het huis aanstaande vrijdag verlaten, dat is een bevel van de advocaat van Jorik. Het huis staat op zijn naam en hij wil het graag verkopen”, meldt showbizzkanaal FawryNotSawry in Instagram Stories.

En dat zou betekenen dat Jaimie, die geen eigen woonplek heeft, vanaf vrijdag op straat staat. En dat terwijl ze een zo hoog mogelijke regeling wilde afdwingen. ,,Ze wil een zo hoog mogelijke regeling voor zoon Lío en voor zichzelf, met een afkoopsom en een huis”, zei een insider onlangs in Privé.

Wat gebeurt er met Lío?

Maar nu Jorik haar uit huis zet, is het nog maar de vraag of ze dat gaat krijgen. Ook is het onduidelijk wat er met Lío gebeurt. Momenteel staat Jaimie onder toezicht bij de kinderbescherming. ,,De voogd beslist of hij in een soort crisisopvang komt of bij één van de ouders mag blijven”, legde Dennis Schouten uit in RoddelPraat.

Meer DenD