Jake probeert Jutta op te beuren na ontslag uit schaatsploeg: ‘100ste teleurstelling’

Jutta op straat gezet door schaatsploeg
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam is vertrokken bij haar huidige schaatsploeg en Jake Paul probeert haar op te beuren. ,,Het is de honderdste teleurstelling”, schrijft Jutta op Instagram.

,,Ik wilde even laten weten dat ik komend seizoen niet in het geel zal schaatsen”, schrijft Jutta op Instagram. ,,Ik heb op dit moment in mijn carrière iets anders nodig. Ik had een paar moeilijke weken om hierover na te denken, aangezien het twee jaar voor de Olympische Spelen is. Ik heb echter altijd mijn gevoel, instinct en hart gevolgd en weet wat ik hierna wil doen.”

‘Respectloos’

Volgens Jutta is het ’tijd voor iets anders’, maar een volger merkt op dat het statement behoorlijk afwijkt van het statement dat de schaatsploeg naar buiten heeft gebracht. ,,Damage control. Heel jammer en respectloos”, reageert Jutta op de volger.

100ste teleurstelling

Wat er precies speelt is niet duidelijk, maar later laat Jutta weten dat het de zoveelste teleurstelling is. ,,Wanneer mensen je voor de honderdste keer in je leven teleurstellen en je vriend je probeert op te beuren met een klein dansje. Love you, Jake Paul”, schrijft ze bij een filmpje van Jake die een dansje probeert te doen met zijn hond.

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck