Jamie Westland in jury van National Geographic fotowedstrijd

Door: DitjesDatjes
29-06-2020

Drummer Jamie Westland van DI-RECT is toegevoegd aan de jury van de fotowedstrijd van National Geographic. Naast de winnaar van het tv-programma Het perfecte plaatje (2019) voegt ook fotografe Lieve Blancquaert, bekend van haar tentoonstelling Cirlce of Life, zich bij de vakjury.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De jury wordt compleet gemaakt door oud-nieuwslezeres Sacha de Boer, hoofdredacteur National Geographic Junior Renske Lamers en Arno Kantelberg, hoofdredacteur National Geographic Magazine.

Met de komst van Jamie en Lieve beschikt de jury volgens voorzitter Kantelberg “over een mooie mix aan ervaring, ambachtelijke kennis en jeugdig enthousiasme, met sowieso bij elk jurylid veel hartstocht voor fotografie.”

Voor de fotowedstrijd van dit jaar, de grootste in de Benelux, kunnen fotografen hun kiekjes in de categorieën mens, dier en landschap tot en met 1 oktober insturen. De vakjury kiest per categorie een winnaar en vijftien finalisten, waarop ook het publiek stemt. De prijzen worden tijdens de finale, gepresenteerd door Klaas van Kruistum, op 22 november uitgereikt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD