Jan Dulles reageert merkwaardig op vreemdgaan-geruchten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Dulles heeft merkwaardig gereageerd op de geruchten dat hij is vreemdgegaan. Hij is absoluut niet boos op Yvonne Coldeweijer dat ze de juice naar buiten heeft gebracht. ,,Het maakte onze trouwdag intiemer.”

Een dag voordat Jan Dulles en Caroline Mol in het huwelijksbootje stapten, kwam Yvonne Coldeweijer met juice over de zanger. Volgens de juicekoningin is Jan een ‘megacheater’ en is Caroline daar al meerdere keren achtergekomen.

Affaire Jan Dulles

,,Afgelopen zomer nam Jan contact op met een meid met wie hij eerder een affaire had gehad. Twee dagen later kwam Caroline hier achter en heeft contact opgenomen met die meid. Ik heb hier screenshots van gezien”, meldde Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Een paar jaar geleden tijdens de kermis, toen Caroline zwanger was van James, ging hij ook vreemd.”

Merkwaardige reactie

Hebben de roddels impact gehad op de grote dag? In gesprek met weekblad Weekend geeft Jan een merkwaardig antwoord. ,,Nee, het heeft onze trouwdag alleen maar intiemer gemaakt. Want alles wat Caroline en ik in het verleden met elkaar hebben meegemaakt, heeft ons uiteindelijk tot onze trouwdag gebracht.”

Jan Smit

Yvonne bracht de afgelopen tijd niet alleen juice over Jan Dulles, maar ook over Jan Smit. De mannen zijn al lange tijd vrienden, maar Jan Smit was niet op de bruiloft. Was hij niet uitgenodigd? ,,Jawel, maar Jan kon er niet bij zijn”, legt Dulles uit. ,,Hij moest naar Marbella voor zijn nieuwe woning. Ik ben ook pas twee weken geleden iedereen gaan uitnodigen, omdat we het niet aan de grote klok wilden hangen of het uitbundig wilden vieren. Dat komt later, met ons huwelijksfeest in Toscane.”

Tags

JAN DULLES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck