Jan Dulles zou kindje graag naar Donna vernoemen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline zijn in verwachting van hun derde kindje. Volgens Jan zou het dan ook erg mooi zijn om het wondertje te vernoemen naar Donna.

De zwangerschap komt na een periode van groot verdriet nadat hun dochtertje Donna overleed. Donna was pas drie maanden oud. Ze overleed eind 2020 aan complicaties door een scheurtje in haar middenrif. Het was niet bekend dat Donna leed aan gezondheidsproblemen.

Dubbel gevoel

Hoewel het geluk groot is, blijft het een dubbel gevoel. ,,Maar we zijn blij dat we nu eindelijk ook weer iets mogen vieren. We zijn zo dankbaar dat dit ons mag overkomen”, vertelt Jan aan De Telegraaf.

Na het overlijden van Donna had het stel wel snel een gevoel dat ze opnieuw ouders wilden worden. ,,Dat is het enige wat ons weer een beetje positief kan maken. Het vervangt natuurlijk niet het verdriet en het is ook geen oplossing daarvoor, maar het verzacht wel.”

Een ontzettend emotioneel moment toen ze erachter kwamen dat Caroline zwanger was. ,,We hebben er een traantje om gelaten”, aldus Jan in De Telegraaf. Of het een meisje of een jongen wordt, komen ze pas te weten tijdens de babyshower. Maar over namen wordt al nagedacht: ,,Een vernoeming naar Donna lijkt ons mooi.”

Tags

JAN DULLES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck