Jan en Dennis durven confrontatie met Stephanie Tency niet aan

Roddelpraat bang voor Stephanie Tency
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat Stephanie Tency de oorlog verklaarde aan Jan Roos, kreeg ze een uitnodiging om aan te schuiven bij een uitzending van Roddelpraat. Maar wanneer Stephanie de heren probeert te bellen om een afspraak te maken, geven ze geen gehoor. ,,Ze zijn toch niet bang voor deze Donald Duck?”, schrijft Stephanie op Instagram.

Stephanie was woest toen ze de uitzending van Roddelpraat zag. ,,Jongens, ik ben echt kláár met dit soort type mannen”, zei ze in Instagram Stories. Vervolgens richtte ze zich tot Jan: ,,Beter praat je gewoon niet meer over mij. Gewoon niet doen. Want echt als je oorlog wil, je kan ‘m krijgen.”

Roddelpraat

Niet veel later kreeg Stephanie een berichtje van Roddelpraat op Instagram. ,,Stephanie, mag ik je uitnodigen bij de uitzending? Dennis Schouten is dit overigens.” Stephanie gaat meteen op de uitnodiging in. ,,Prima. Zeg maar hoe laat en wanneer.”

‘Je grootste nachtmerrie’

Dennis vraagt of hij Stephanie kan bellen, waarop ze eerst zegt dat ze geen tijd heeft omdat ze een etentje heeft. Daarna besluit ze Dennis alsnog te bellen. Maar in plaats van op te nemen, stuurt Dennis een bericht met de vraag wie er belt. ,,Je grootste nachtmerrie”, stuurt Stephanie terug. Ze deelt de berichten met haar volgers op Instagram. ,,Wanneer je Dennis zelf maar belt want hij belt maar niet voor een afspraak. Hij drukte mij overigens weg. Ze zijn toch niet bang voor deze Donald Duck?”

Jan en Dennis bang

Uiteindelijk kreeg Stephanie Dennis aan de telefoon. ,,Dennis zojuist gesproken”, schrijft ze. ,,Ze durfden eerst niet want ze waren bang dat ik met honderd man voor hun deur zou gaan staan. Maar de afspraak staat. Dinsdag 15:30 uur.”

Waarschuwing

Stephanie is door veel volgers gewaarschuwd voor Roddelpraat. ,,Ik weet het, ik word daar helemaal afgemaakt aan tafel. Word ik nu al, dus jullie hoeven mij niet te waarschuwen. I know the drill and i can handle everything.

Tags

DENNIS SCHOUTENJAN ROOSSTEPHANIE TENCY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck