Jan laat van zich horen: ‘Ik zal overleven’

Jan Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het gaat niet goed met Jan Smit. Dat is duidelijk nu bekend is dat de Volendammer een woning heeft gekocht buiten zijn geboorteplaats waar hij rust heeft. Hij slaapt regelmatig niet meer bij Liza in bed, en vindt het gezinsleven momenteel te druk. Een bijzondere post van Jan op Instagram doet vermoeden dat de zanger de burn out nog niet te boven is.

‘Papa wil rust’

Vijf weken is Jan in Spanje geweest om daar in een kliniek aan zijn burn out te werken. Eenmaal thuis kon hij de rust niet vinden en huurde een appartement buiten Volendam. Dat is vandaag bekend gemaakt door weekblad Privé. Zijn manager Aloys Buis zei het volgende tegen De Telegraaf: ,,Met drie kinderen in de leeftijd van twaalf, negen en zes wordt het hem thuis weleens teveel, als ze ook nog vriendjes en vriendinnetjes van school meenemen. En van die kinderen kun je niet verwachten dat ze altijd rekening houden met papa die rust wil.”

Gedicht

Dat Jan het nog steeds erg moeilijk heeft blijkt wel uit zijn recentste Instagrampost. Het is een gedicht, waar hij verder geen tekst bij heeft geschreven. In het gedicht komen de volgende zinnen voor: ‘Ik doe drie stappen voorwaarts en doe er vijf terug’, ‘Al zijn er van die dagen, dan loopt alles verkeerd’, en ‘Dan is er weer die onrust en gaat alles veel te vlug’.

Helemaal rust nemen kan Jan niet, want samen met Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteert hij het Eurovisie Songfestival.

https://www.instagram.com/p/B8s2vIGgiQJ/

 

Tags

BURN-OUTCHANTAL JANZENEDSILIA ROMBLEYEUROVISIE SONGFESTIVALINSTAGRAMPOSTJAN SMITSPANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck