Jan Slagter en Loretta Schrijver hebben ruzie bijgelegd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Er lijkt een wonder ophanden! Na jarenlange bonje hebben Jan Slagter en Loretta Schrijver eindelijk beiden de wens uitgesproken om het uit te praten. Zou het dan eindelijk gaan gebeuren dat de Omroep MAX-directeur en zijn voormalige werkneemster weer met elkaar door een deur kunnen?

De oorsprong van hun vete zou liggen in de tijd dat Loretta thuiszat met een burn-out, maar wel de energie had weten te vinden om een animatiefilm in te spreken. Jan Slagter, haar baas op dat moment, kon dit maar allerminst waarderen.

Loretta vertelt nu aan Weekend dat ze de strijdbijl wil begraven. Dit is in navolging van Jan, die dit afgelopen jaar al aan Weekend deed. Loretta hoopt zelfs dat de baas van Omroep Max haar belt. Want de twee hebben nog altijd niet met elkaar gezeten.

Ooit weer werken voor Max?

Op de vraag of Loretta ooit weer voor haar oude baas wil werken zegt ze het volgende: ,,Dat denk ik niet. Ik bedoel, waarom? Ik zit prima bij RTL, dus waarom moet ik ergens anders naartoe?” Maar ze zou wel erg graag eens een kopje koffie willen drinken met Jan.

Prima leventje

In Loretta haar privé leven gaat alles ook goed. Ze is al ruim 25 jaar samen met haar vriend Lou. Ze worden allebei een dagje ouder natuurlijk. En dat kan de nodige bezorgdheden met zich mee dragen. Maar Loretta gaat zich niet druk maken over dat soort zaken, vertelt ze in het blad.

Tags

BURN-OUTJAN SLAGTERLORETTA SCHRIJVEROMROEP MAXRUZIEWERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck