Jan Slagter: hoop dat Leeflang goede beslissing neemt voor Op1

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Omroep MAX-baas Jan Slagter hoopt dat Frederieke Leeflang “een beslissing neemt die goed is voor Op1” als een delegatie bestaande uit redacteuren en presentatoren van de NPO-talkshow met haar gesproken heeft. Dat zegt Slagter vrijdagavond in de RTL-talkshow Beau. Leeflang is de voorzitter van de NPO.

“Die taart moet herverdeeld worden”, zegt Slagter over het nieuws dat omroep BNNVARA vanaf volgend jaar september twaalf maanden lang, van maandag tot en met donderdag, een talkshow mag maken op de late avond van NPO 1. “Die hele taart is nu naar BNNVARA gegaan, die twaalf maanden. Waarom moet dat twaalf maanden zijn?” vraagt Slagter zich af. “Ik hoop dat Frederieke Leeflang een goede beslissing neemt en dat mes pakt en wat stukken uit die taart snijdt.”

Het programma Khalid & Sophie is van die twaalf maanden acht maanden op televisie. De andere vier maanden wordt een talkshow gepresenteerd door andere presentatoren. Wie dat zijn, is nog niet bekend.

Begin volgende week vindt een gesprek plaats tussen de delegatie van Op1 en Leeflang. Dat vertelde Slagter vrijdag tegen het ANP. Omroep MAX is, samen met WNL en EO, een van de drie omroepen die Op1 maakt. In dat gesprek wil de delegatie “haar ongenoegen” uiten over het plotselinge stoppen van Op1 en de wijze waarop betrokkenen daar kennis van moesten nemen. Zij moesten dat vernemen in het AD.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck