Jan Slagter over chantagezaak André van Duin: ‘Het is verschrikkelijk’

Chantage André van Duin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André van Duin heeft aangifte gedaan vanwege een valse beschuldiging en chantage. Jan Slagter heeft zich inmiddels uitgelaten over de chantagezaak. ,,Het is verschrikkelijk wat hem nu is overkomen”, vertelt hij.

Volgens Geert-Jan en Carry Knoops, de advocaten van André van Duin, wordt hij vals beschuldigd en gechanteerd tot het betalen van een geldbedrag. ,,Vanwege de ernst van deze chantage heeft de heer Van Duin besloten deze aangifte te doen, met het verzoek aan het Openbaar Ministerie om deze aangifte te onderzoeken en tot actie over te gaan”, lieten de advocaten weten in een persbericht.

‘Verschrikkelijk’

Jan Slagter heeft zich in het radio-programma Spraakmakers uitgelaten over de kwestie. ,,Het is verschrikkelijk wat hem nu is overkomen”, aldus Slagter. Meer wil de baas Omroep MAX er niet over kwijt. ,,Dat is het enige dat ik wil zeggen. We hebben contact gehad, het gaat goed met hem. Maar als je dit moet meemaken, is dat niet leuk. We ondersteunen hem als Omroep MAX.”

‘Iets heel heftigs’

Gelukkig stromen de steunbetuigingen op social media binnen. ,,Er wordt veel geroepen: handen af van André van Duin!”, zegt Slagter. Waar Van Duin precies mee onder druk gezet wordt is onduidelijk, maar volgens showkenners moet het ‘iets heel heftigs’ zijn. ,,Het moet iets heel heftigs zijn, want anders ga je natuurlijk niet meteen naar de politie en doe je aangifte”, liet Bart Ettekoven weten in Shownieuws.

Tags

ANDRÉ VAN DUIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie