Jan Slagter: verschrikkelijk wat André overkomt met afdreiging

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Jan Slagter vindt het “verschrikkelijk” wat André van Duin overkomt rond de afdreiging waar de Omroep MAX-presentator aangifte van heeft gedaan. Dat zei de baas van Omroep MAX maandag in het NPO Radio 1-programma Spraakmakers.

“Het is verschrikkelijk wat hem nu is overkomen”, aldus Slagter. “Dat is het enige dat ik wil zeggen. We hebben contact gehad, het gaat goed met hem. Maar als je dit moet meemaken, is dat niet leuk. We ondersteunen hem als Omroep MAX.” De omroepbaas merkt op dat op sociale media veel steunbetuigingen binnenstromen. “Er wordt veel geroepen: handen af van André van Duin!”, aldus Slagter.

Van Duin heeft zaterdag aangifte gedaan wegens afdreiging, een juridische term voor chantage. Volgens zijn advocaat Geert-Jan Knoops wordt de presentator “vals beschuldigd en gechanteerd tot het betalen van een geldbedrag”. “Vanwege de ernst van deze chantage heeft de heer Van Duin besloten deze aangifte te doen, met het verzoek aan het Openbaar Ministerie om deze aangifte te onderzoeken en tot actie over te gaan.”

De advocaat wil omdat de aangifte nu bij het OM ligt, verder inhoudelijk niet op de zaak ingaan.

 

BuzzE

 

 

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie