Jan Smeets overweegt dancepodium op Pinkpop

Door: DitjesDatjes
01-11-2017

LANDGRAAF – Pinkpop krijgt volgend jaar mogelijk een dancepodium. Dat zegt directeur Jan Smeets tegen festivalsite Festileaks. Hij kreeg het idee na een bezoek aan Lollapalooza Berlin in Duitsland.

Een eventueel dancepodium wordt waarschijnlijk wel overdekt. “Een van de redenen dat sommige dance-acts niet naar Pinkpop komen is dat wij geen vergunning hebben tot na middernacht. Het festival gaat niet langer door dan twaalf uur ‘s nachts en veel acts willen per se in het donker spelen”, aldus Smeets, die eerder al liet weten dat hij de ticketprijzen voor volgend jaar verhoogt.

Pinkpop vindt in 2018 plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op het festivalterrein Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop van Pinkpop begint zaterdag 24 februari, een paar dagen nadat het totale programma bekend is. De eerste headliners zijn al wel aangekondigd: Bruno Mars en Foo Fighters.

 

BuzzE

 

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen