‘Jan Smit breekt met zus Monique’

Jan Smit
Door: DitjesenDatjes
08-11-2019

De relatie tussen Jan Smit en zijn zus Monique was jaren geleden al niet goed. Even leken ze goed met elkaar overweg te kunnen maar volgens geruchten is het nu weer bonje. De twee volgen elkaar niet meer op sociale media en zouden ook niet meer met elkaar spreken.

Manager

Het lijkt erop alsof Jan Smit drastisch heeft gebroken met veel mensen uit zijn verleden. Er is geen contact meer tussen hem en Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer. Nu hebben Jan en zijn zus Monique ook nauwelijks nog contact. Insiders vertellen aan weekblad Story waarom broer en zus elkaar niet meer spreken. Het zou alles te maken hebben met Monique die niet langer wilde samenwerken met Aloys Buijs en overstapte naar manager Selena Visser. ,,Het is niets persoonlijks”, liet Monique destijds weten. ,,Maar door die single met Wesley Klein voelde ik dat dit de muziek is die ik wil maken en dat dit de kant is die ik op wil.” Monique zit dus niet langer bij dezelfde manager als Jan, en dat heeft de zanger aangegrepen om het contact te verbreken.
,,Een andere manager, een andere platenmaatschappij en een ander boekingskantoor. Er is sindsdien niets meer wat haar zakelijk aan jan bindt. En privé dus ook niet, want op sociale media hebben de twee geen contact. Maar ook in het dagelijks leven zouden ze elkaar niet spreken.” 

Vrienden

De breuk tussen Jan en zijn jeugdvrienden zou zijn ontstaan doordat Nick en Simon een eigen tv-programma kregen en daar niet eerlijk over waren tegen Jan. Kees Tol zou echter boos zijn op Jan omdat Jan niet langer met zijn vader Thomas Tol wilde samenwerken, terwijl hij veel hitnummers heeft geschreven voor Jan.

Meer DenD